Låneprocedure

Et DLF lån er et lån til erhvervsmæssige formål. Det har primært til formål at hjælpe dig med at starte en virksomhed, som enten stadig er i planlægningsfasen eller har været i gang i en periode, og nu er klar til næste skridt i udviklingen.

Du skal have en acceptabel forretningsidé og ønske om at bruge lånebeløbet til at støtte dette projekt. Du er måske allerede begyndt din virksomhed, men mangler penge til finansiering af driftsudvidelser.

Hver låneansøgning afvejes i henhold til behovene i din virksomhed, og det endelige lånebeløb vil blive fastlagt ud fra din forretningsplan.

 

Du er forpligtet til at betale lånet tilbage inden for 1-5 år, men lånets nøjagtige løbetid aftales mellem dig og Dansk Låneformidling ApS. Lånet forrentes med en rente mellem 6 og 12 %, som betales kvartårlig.

Låneprocessens 8 trin:

  1. Du har en ide til virksomhed, eller du har en igangværende virksomhed, men du mangler finansiering til drift eller investering.
  2. Du udfylder ansøgningsformular for låntagere.
  3. Du vil blive kontaktet af Dansk Låneformidling, din ansøgning vurderes og herunder gennemgås forretningsplan og budgetter.
  4. Låneansøgning udsendes til långiverkredsen
  5. Lånet tegnes af långiverkredsen og du modtager lånebeløbet.
  6. Du kan nu blive tildelt en ekspert-mentor
  7. Du kan benytte vore virksomhedsservices
  8. Du kan deltage i vore netværksmøder og events

Se diagram her

Lånet:

Lånet ydes som et fast lån med en løbetid på op til 5 år, hvoraf første år kan være afdragsfri, således at der i første år kun skal betales rente på lånet. Renterne og afdragene fra år 2 og fremefter betales med kvartårlige ydelser.

Prisen:

I forbindelse med etablering af lånet til virksomheden betales et administrationsgebyr på op til 5 %, som fratrækkes i forbindelse med låneudbetalingen.

Lånerenten vil afhænge af de konkrete forhold hos låner, men vil typisk være 6 – 12 %. Renten er fast i hele lånets løbetid. Denne rente overføres til långiver med fradrag af 2 % af den tilbageværende hovedstol til Dansk Låneformidling.

 

Din succes er vores succes. Vi ønsker at medvirke til at sikre, at du har den bedste chance for at vækste. Bevægelse fra opstart til næste vækstfase medfører oftest behov for flere midler. Vi er her for at hjælpe dig med at finde denne finansiering.